lauantai 17. helmikuuta 2007

Apupupu talkoot

24.3. lauantaina järjestän apupupu talkoot Helsingissä. Parhaillaan selvittelen kuinka paljon lankaa ja täytettä saan haalittua. Sitten selviää kuinka paljon porukkaa paikalla yritän haalia. Osa tutuistani on sanonut, että täytettä voidaan yhdessäkin ostaa. Lankaa käsityöihmisiltä (hamstereilta köh) löytyy. Itselläni on tällä hetkellä useaan pupuun lankaa, mutta vartalolangasta on vähän pulaa.

Olen 36-vuotias eläkeläinen Helsingistä. Olen monessa vapaaehtoistyössä mukana. Kävin tuossa joku aika sitten lankavarastojani läpi ja niitä keriä katsellessa tuli ajatus että talkoot pitää pistää kasaan. Porukassa on mukavampi tehdä näitä pupuja.

Paikassa minkä olen varannut on muutama tietokone. Sen välityksellä voi pitää samaan aikaan yhteyttä vaikka irkin kautta, eli toisillakin paikkakunnilla voi olla hommassa mukana. Niin porukassa kuin kuin yksinkin.

Kuulostaako hyvälle?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, kun kävin pe Helsingissä... Muuten luultavasti pakkaisin kimpsuni ja tulisin maaliskuussa talkoisiin =) Nytkin junamatka eestaas meni mukavasti apupupuja neuloessa...

Hanna kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta tapahtumalta, yhtään pupua en ole vielä tehnyt, mutta joskushan se on aloitettava. Laitoin blogiisi viestin, eli minulla on pussillinen vanua tarjolla ja jokunen lankakeräkin voisi löytyä. Missäpäin Helsinkiä pupuja tehdään?

akka kirjoitti...

Hakaniemessä on paikka varattuna.

verano kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa, tällä tietoa tulen mukaan :)

KaraMelli kirjoitti...

Kiinnostaa kyllä, tulen mukaan!

Juulia kirjoitti...

Minäkin tulen, varaan kalenteriin tuon päivän ihan itselleni =)
Ja minä voin kyllä tuoda ainakin 7veljestä -lankaa muutamia keriä... Pitää katsastaa, kuinka monta sopivaa löytyy apupupua ajatellen. Heitän arviolta, että ainakin 4 kpl:tta 150 gramman keriä.

Naksu kirjoitti...

Voi pöh, tulisin tosi mielelläni mukaan, mutta juuri tuo päivä ei tietenkään käy :( Tsemppiä kuitenkin pupujen neulontaan!

Mai kirjoitti...

Moi!
Minäkään en paikan päälle pääse pupua kutomaan, mutta sellaisen lupaan kyllä kotona näpertää. Apupupun neulominen on ollut jo jonkun aikaa mielessä, mutta nyt lupaan sen myös samantien aloittaa. Annoin ohjeen myös äidilleni, joka luultavasti neuloo, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa,kokonaisen pupuperheen serkkuineen ja kummin kaimoineen=)..Anopin ajattelin haastaa myös juttuun mukaan!